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Cocina Fresh Pearls
Servings
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VIEIRAS SALTEADAS AL WOK CON PERLAS DE LIMA LIMÓN

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VIEIRAS SALTEADAS AL WOK CON PERLAS DE LIMA LIMÓN
VIEIRAS SALTEADAS AL WOK CON PERLAS DE LIMA LIMÓN
Cocina Fresh Pearls
Servings
Ingredients
  • 400 g vieiras (sin las conchas)
  • 50 g brócoli
  • 50 g Zanahoria
  • 4 dientes de ajo
  • 125 ml caldo de pollo
  • 50 ml aceite de cacahuete
  • 4 cucharadas salsa de ostras
  • 1 cucharada salsa de soja
  • 1 tarro Fresh Pearls de lima-limón
  • 1/2 cucharadita pimienta blanca molida
  • Aceite de oliva virgen extra
  • Sal y pimienta
Cocina Fresh Pearls
Servings
Ingredients
  • 400 g vieiras (sin las conchas)
  • 50 g brócoli
  • 50 g Zanahoria
  • 4 dientes de ajo
  • 125 ml caldo de pollo
  • 50 ml aceite de cacahuete
  • 4 cucharadas salsa de ostras
  • 1 cucharada salsa de soja
  • 1 tarro Fresh Pearls de lima-limón
  • 1/2 cucharadita pimienta blanca molida
  • Aceite de oliva virgen extra
  • Sal y pimienta
VIEIRAS SALTEADAS AL WOK CON PERLAS DE LIMA LIMÓN
Instructions
  1. Picar finamente el ajo y trocear las verduras. Calentar agua en una cazuela con una pizca de sal y cuando empiece a hervir, introducir las verduras y las vieiras. Escaldar, colar y reservar.
  2. A continuación, saltear las verduras y las vieiras en un wok con aceite caliente y ajo. Salpimentar al gusto. Después, añadir el caldo. Dejar cocer durante 3 o 4 minutos aproximadamente hasta que las verduras estén cocidas con un toque crujiente. Añadir el aceite de cacahuete, la salsa de soja y la salsa de ostras.
  3. Espolvorear con pimienta blanca. Por último, cocer todo un minuto más y acompañar con Fresh Pearls de lima-limón.
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SALTEADO DE NOODLES UDON CON LANGOSTINOS Y PERLAS DE FRESA

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SALTEADO DE NOODLES UDON CON LANGOSTINOS Y PERLAS DE FRESA
SALTEADO DE NOODLES UDON CON LANGOSTINOS Y PERLAS DE FRESA
Cocina Fresh Pearls
Servings
Ingredients
  • 150 g fideos udon
  • 1 berenjena
  • 1 Cebolla
  • 2 zanahorias
  • 6 tomates secos
  • 20 langostinos crudos
  • Aceite de oliva virgen extra
  • aceite de sésamo
  • 1 lata de leche de coco
  • 1 tarro Fresh Pearls de Fresa
  • Sal
  • cúrcuma
Cocina Fresh Pearls
Servings
Ingredients
  • 150 g fideos udon
  • 1 berenjena
  • 1 Cebolla
  • 2 zanahorias
  • 6 tomates secos
  • 20 langostinos crudos
  • Aceite de oliva virgen extra
  • aceite de sésamo
  • 1 lata de leche de coco
  • 1 tarro Fresh Pearls de Fresa
  • Sal
  • cúrcuma
SALTEADO DE NOODLES UDON CON LANGOSTINOS Y PERLAS DE FRESA
Instructions
  1. Cortar en tiras las verduras.
  2. Cocer los fideos udon en agua caliente 3 minutos. Rehidratar los tomates secos.
  3. Poner un buen chorreón de aceite de oliva virgen extra en el wok caliente, añadír la cebolla cortada en juliana fina y 2 cucharadas de aceite de sésamo, saltear.
  4. Agregar las zanahorias cortadas en bastones, berenjenas y los tomates secos rehidratados, cortados en trozos. Una vez salteada la verdura, añadír los langostinos crudos.
  5. Cuando empiezan a cambiar de color, añadir la leche de coco y un pellizco de cúrcuma para darle un ligero color a la salsa.
  6. Cuando la salsa empiece a reducir, echar los noodles cocidos y los removemos para mezclarlos con los demás ingredientes, sirviendo inmediatamente.
  7. Acompañar con Fresh Pearls de fresa.
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TERIYAKI SALMON LOINS WITH FRESH PEARLS OF SOYA SAUCE

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TERIYAKI SALMON LOINS WITH FRESH PEARLS OF SOYA SAUCE
TERIYAKI SALMON LOINS WITH FRESH PEARLS OF SOYA SAUCE
Cocina Fresh Pearls
Servings
people
Ingredients
  • 50 ml liquid honey
  • 50 ml soya sauce
  • 1 little piece of fresh ginger
  • 4 loins of fresh salmon with the skin, 150g each
  • 1 pinch of salt
  • Ground black pepper
  • 1 red pepper
  • 200 g spinach sprouts
  • 1 jar 55g of Fresh Pearls of Soya Sauce
Cocina Fresh Pearls
Servings
people
Ingredients
  • 50 ml liquid honey
  • 50 ml soya sauce
  • 1 little piece of fresh ginger
  • 4 loins of fresh salmon with the skin, 150g each
  • 1 pinch of salt
  • Ground black pepper
  • 1 red pepper
  • 200 g spinach sprouts
  • 1 jar 55g of Fresh Pearls of Soya Sauce
TERIYAKI SALMON LOINS WITH FRESH PEARLS OF SOYA SAUCE
Instructions
  1. Chop the ginger very finely. Mix the honey, soya sauce and chopped ginger in a deep dish Place the salmon fillets on top with the skin facing upwards. Cover with film and marinate at room temperature for 10 minutes. Meanwhile, cut the red pepper into julienne strips. Preheat the oven to 200ºC (T. 6-7).
  2. Cut the aluminium foil into 4 rectangles of 30cm. Lay one salmon filet on each piece of foil. Spread the pepper julienne on top and pour the marinade on top of the loins. Close the papillote and bake in the oven for about 12 minutes. When serving, carefully unwrap each papillote, place the salmon loin on a plate and garnish with red pepper.
  3. Add a serving of spinach sprouts around the loins. Pour the papillote juice on top and dress with Fresh Pearls soya sauce (about 32 pearls per loin). Garnish with a combination of brown rice and white rice. (Recipe inspired by the Superior School Ferrandi of Bordeaux)
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BEEF CARPACCIO WITH FRESH PEARLS OF BALSAMIC MODENA VINEGAR

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BEEF CARPACCIO WITH FRESH PEARLS OF BALSAMIC MODENA VINEGAR
BEEF CARPACCIO WITH FRESH PEARLS OF BALSAMIC MODENA VINEGAR
Cocina Fresh Pearls
Servings
people
Ingredients
  • 400g beef carpaccio
  • 1 lemon
  • 4 tablespoons extra virgin olive oil
  • Salt and pepper
  • 1 teaspoon chopped basil
  • 50g parmesan shavings
  • 300g of arugula leaves (rucola)
  • 1 jar of Fresh Pearls 55g Balsamic Modena Vinegar
Cocina Fresh Pearls
Servings
people
Ingredients
  • 400g beef carpaccio
  • 1 lemon
  • 4 tablespoons extra virgin olive oil
  • Salt and pepper
  • 1 teaspoon chopped basil
  • 50g parmesan shavings
  • 300g of arugula leaves (rucola)
  • 1 jar of Fresh Pearls 55g Balsamic Modena Vinegar
BEEF CARPACCIO WITH FRESH PEARLS OF BALSAMIC MODENA VINEGAR
Instructions
  1. Separate each carpaccio slice and place them in a deep dish. In a small bowl, add the lemon juice, olive oil, salt, pepper and the chopped basil and mix thoroughly. Pour the mixture over the carpaccio. Cover with film and leave in the fridge for about 30 minutes.
  2. When serving, place a bed of arugula leaves on each plate. Place the carpaccio on top and season with the marinade. Decorate the dish with parmesan shavings and Fresh Pearls of Balsamic Modena Vinegar. (Recipe inspired by the Superior School Ferrandi of Bordeaux)  
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